Стягаме ученик за 100 лева

Стягаме ученик за 100 лева | StandartNews.com

София. Родители стягат първолак за първия учебен ден за 100 лева. Големите вериги се надпреварват да предлагат раници, несесери, тетрадки и дрешки на специални щандове. Едни от най-ниските оферти за първия учебен ден тази година извадиха магазините на Lidl. В тях срещу стотина лева родителите пълнят кошницата с всичко необходимо за хлапето.

Комплект портмоне с прикачен несесер за химикалки и моливи струва 7.99 лв. За още 9.99 лв. малчуганите ще имат и разноцветни 30 броя гел-химикалки. Различните формати тетрадки също излизат евтино, като сред най-хитовите е А4 от 140 листа със спирала за 2.99 лв. За малките художници се предлага палитра от въртящи се восъчни пастели за 3.49 лв., а блокчето за рисуване от А3 от 40 листа е само 2.99 лв. Родителите могат да обзаведат хлапето си с 2 броя блузи с дълъг ръкав за 13.99 лв.  и чифт дънки за 15.99 лв. Тези промоции ще са валидни до изчерпване на количествата. От търговската верига са се погрижили да пуснат разнообразни продукти и затова от днес започват нови промоции. За любознателните малчугани се предлага и микроскоп с USB за 69 лева. 

Останалите вериги също са пълни със специални щандове, от които може да се обзаведе ученик от А до Я. Сред най-търсените картини на школските раници са вещиците от Уинкс, Хана Монтана или момичетата от Барц. Оказа се, че розовото за малките госпожици вече е демоде. Най-желаният цвят от момичетата сега е лилавият. Тетрадките с тесни и широки редове са на цена от 0,35 лв., а тези с широки квадрати – 0,50 лв.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай