Стоян затри честта си и всичко, което постигна

Направих много грешни избори, призна гайдарят

Стоян затри честта си и всичко, което постигна | StandartNews.com

Хайдутинът на Фермата – Стоян Маджаров, който миналата седмица постигна най-достойната победа на арената, затри всичко, което постигна – и достойството, и честта си, излагайки се пред цяла България. Той доказа, че наистина никога не е късно да станеш за резил.

ВИЖ ОЩЕ: Най-достойната победа във Фермата

Тази седмица гайдарят, когото фермерът Мария направи ратай, се контузи. Когато дойде моментът Мария да избере първи дуелист, тя направи „общо събрание” и публично го попита как се чувства. Изборът бе между него и актрисата Дая, която има панически ужас от дуелите. Стоян зае мъжката позиция и каза, че няма проблем да се яви на арената. Така спаси красавицата, която в момента е във вихъра на любовния триъгълник между магьосника Данчо от Габрово и пилота Петър, когото вече наричат Аполон на Фермата.

Стоян изненада всички като вместо достойна битка с младите петлетата Калоян или Петър изба за втори дуелист най-възрастният играч чичо Митко. Голяма заслуга за това имаше адвокатката Милена, която непрекъснато го облъчваше да избере чичо Митко, за да е сигурно, че ще го бие и ще продължи играта. Стоян посочи мъжа с шест пръста от Мелник, който смайва всички с познанията си по българска история и когото фермерите приемат за пример и наричат икона. Изпитват огромно уважение към него и никой никога не мисли да го предизвика на дуел.

Фермата изригна от възмущение, когато Стоян избра чичо Митко за втори дуелист, обвинявайки отново гайдаря, че не е мъж. Маджаров разви обаче особена теория пред самия чичо Митко и пред Мария - че има план да падне на арената, след което да посочи Милена за фермер и когато всички скочат срещу избора му, да изберат чичо Митко за фермер. Така ще му гарантира още седмица недосегаемост във Фермата. Продукцията, разбира се, разкри плана и на „общо събрание” ребром постави въпроса.

Ако искаш да излезеш от играта – вратата е отворена, обяви Андрей. И тогава Стоян изуми всички като се обърна на 180 градуса и каза, че не симулира, че ще даде всичко от себе си на арената. Когато чичо Митко му даде разпределението на битките, Стоян разви нова история  - че на дуела миналата седмица се е контузил и най-вероятно има счупени пръсти на краката – нещо, което лекарският преглед досега не е установил. И медицински екип го изведе за повторен преглед и ядрено-магнитен резонанс.  Той разкри, че нито има счупване, нито пукване нито какъвто и да било сериозен медицински проблем. Много тъпотии направих и не се гордея с тях, изплака Стоян. Но – вече бе оставил впечатлението, че шикалкави и не се държи достойно.

Цирк някакъв направи, коментира чичо Митко. Имаше просто мускулна треска, обяви пчеларката Надя. И обвини Стоян: Замини си, не посягай на чичо Митко, ни се изгуби, дори и да останеш във Фермата, няма да има приемане. Това е игра, понякога се играе мръсно, обобщи магьосникът Данчо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай