Стефан Щерев се обясни в любов на бившата си

В "Черешката на тортата" Ирмена Чичикова скри листчето с посланието на актьора

Стефан Щерев се обясни в любов на бившата си | StandartNews.com

Стефан Щерев и Ирмена Чичикова никога не са коментирали публично раздялата си след 13-годишната им връзка. Бившите партньори се появиха заедно в ефир и по всичко личи, че са запазили приятелските си отношения след края на романса. Актьорите участваха в "Черешката на тортата", където Чичикова бе домакин на шоуто. В края на епизода тя помоли гостите да й напишат пожелания на пакетчета от чай - обичай, който тя и нейните приятели практикували от две десетилетия.

Щерев обаче не пожела да разкрие своето послание. "Написах й нещо, с което да й дам увереност, ако случайно не е била сигурна в него - просто исках да го затвърдя и го направих точно с едно изречение. Не знаех, че ще трябва да го чета на глас. Извинявайте, но не съм готов да го споделя с вас, то си е за нея", заяви актьорът пред камерата. 

Чичикова остана видимо трогната от думите на бившия си. "Стефан ми написа нещо, което не споделихме на глас. Накара ме да се чувствам добре и сигурна, че в негово лице имам верен човек", призна тя.

Операторите уважиха молбата на Щерев и не показаха какво пише, но все пак надникаха дискретно към посланието на водещия в БНТ. По всичко личи, че Стефан е написал на Ирмена: "Докато съм жив, ще те обичам".

Чичикова и Щерев дълго бяха от най-стабилните двойки в арт гилдията, но не стигнаха до брак. Всеки от тях често работеше по чужбина и вероятно в един момент тази невъзможност да напаснат общото си време им е изиграла подла шега. Ирмена засне няколко филма в Европа, а Стефан осъществи серия от продуцентски проекти. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай