Стана ясно коя заема мястото на Деси Стоянова! Докарват я от БНТ

В момента Андреа трескаво се готви за появяването си в ефир през септември

Стана ясно коя заема мястото на Деси Стоянова! Докарват я от БНТ | StandartNews.com

Източник: Инстаграм/Банда Банда

Инфлуенсърката Андреа Банда Банда се готви за водеща на „Преди обед“ по бТВ, съобщава Lupa.bg.

След като освободи мястото си във „Вечерното шоу“ по БНТ, където се подвизаваше в продължение на едва 3 месеца, инфлуенсърката и всестранно развита Андреа Банда Банда влиза през голямата врата в бТВ като водеща на всекидневното токшоу „Преди обед“. Милионерската наследница предстои да заеме вакантната позиция на напусналата Деси Стоянова, която обяви оттеглянето си от предаването в края на юли, за да се посвети на новото си поприще със семинари за публично говорене.

В момента Андреа трескаво се готви за появяването си в ефир през септември, когато „Преди обед“ се завръща с нов 14-и сезон. Огромна подкрепа дъщерята на мастития бизнесмен Крacимир Влъчкoв получава и от екранния си партньор в токшоуто – актьора Петър Дочев, който наскоро се завърна от ваканцията си в Монголия, заради която не успя да бъде до Деси Стоянова по време на последния ѝ ефир.

В качеството си на водеща на „Преди обед“ Банда Банда предстои да се конкурира с доскорошната си работодателка – Гала, в чието предаване „На кафе“ тя започна телевизионната си кариера като панелист. След това Андреа се пробва като водеща на спортните студия на БНТ, от където тази пролет ѝ повериха и „Вечерното шоу“. През лятото пак тя бе част от водещите на студиата преди и след мачовете от Евро 2024. Вероятно екипът на „Преди обед“ и най-вече креативният продуцент на предаването – Георги Тошев, е харесал Андреа след гостуването ѝ при Деси и Сашо миналото лято, отбелязва Lupa.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай