Съсекс срещу Кеймбридж!

В Ел Ей продават тениски „Отбор Хари и Меган“ и „Отбор Уилям и Кейт“

Съсекс срещу Кеймбридж! | StandartNews.com

В магазин в Ел Ей продават тениски „Отбор Хари и Меган“ и „Отбор Уилям и Кейт“, предадоха от „Daily Mail“. Това е същата верига, която през 2005-а предложи дрехи с подобни послания след раздялата на Брад Пит и Дженифър Анистън – „Отбор Анистън“ и „Отбор Джоли“.

Стана ясно, че самите клиенти са поискали тези тениски, след като са проявили интерес към дрехи, свързани с младите кралски особи. Собственикът на магазина споделя, че дебатът „Съсекс срещу Кеймбридж“ бил най-популярният и хората буквално спорили на касата по въпроса.

„Имаме голяма клиентела, така че това ще бъде добър показател кой е номер 1 между двете семейства“, допълва Фрейзър Рос.

През първия ден, в който тениските по 38 долара излезли в продажба, жена си купила по 8 от двата вида и казала: „Ще оставя гостите на купона ми да изберат кого харесват повече.“

За момента отбор Уилям и Кейт е на първо място – техните тениски се продават два пъти повече от тези на Хари и Меган.

В Инстаграм борбата за надмощие също продължава. Няколко дни, след като „SussexRoyal“ изостана със 100 хиляди последователи от „Kensington Royal“, сега двата профила отново са се изравнили – 11,3 милиона. Откакто Хари и Меган обявиха Мегзит, те започнаха да губят фенове. Но изглежда, че бляскавият им финален тур като старши членове на кралското семейство е възобновил интереса на почителите към отбор Съсекс.

Междувременно бившият личен секретар на покойната принцеса Даяна – Патрик Джефсън, предупреди никой да не подценява херцозите на Съскес. Той заяви пред „The Times“, че Хари и Меган могат да предизвикат медийна стихия и скоро ще имат свободата да отприщят „отмъстителни“ интервюта и разкриващи мемоари.

„От Уиндзор трябва да внимават. Има много за осмиване по адрес на Мегзит, но който се смее последен, се смее най-силно. Хари и Меган могат да си отмъстят за всяко отношение, което те смятат за пренебрежително и несправедливо, чрез мощна медийна атака с помощта на токшоутата в САЩ“, споделя Джефсън.

Както се знае, Опра Уинфри и Джеймс Кордън са сред високопрофилните приятели на съпрузите и те дори бяха сред специалните гости на кралската сватба през 2018-а. Твърди се, че Меган поддържа близки отношения и с Елън Дедженеръс.

Патрик изтъква факта, че Хари и Меган са няколко стъпки напред в пиар играта: „Те използват „тайните“ си ангажименти много хитро – качват професионални снимки с авторски права в своя Инстаграм, оставяйки пресофиса на двореца пред свършен факт.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай