Спипаха Кадиев с любовница?

Слуховете около новата връзка на Сашо избуяват периодично

Спипаха Кадиев с любовница? | StandartNews.com

Сашо Кадиев е бил хванат в крачка. Както стана ясно, ководещият на "Преди обед" се е изнесъл от семейното ложе в Кокаляне, където до сега живееше с Катерина Евро и майката да дъщеря му Таня Тончева, и се е преместил в столичния квартал "Манастирски ливади". Сега папараци на "Уикенд" са изловили актьора да флиртува с мистериозна брюнетка в закътано заведения в Южния парк. Това със сигурност няма да се хареса на звездната му родителка, защото Катето много харесва снаха си. 

Връзката между Сашо и Таня става все по-несигурна. Тончева много пъти е споделяла за личните им неволи. Когато се карали, тя се прибирала до родния си Пловдив за по няколко дена, след което й домъчнявало за Кадиев и се връщала обратно при него. Двамата най-често се сдърпвали за битовизми. Актьорът държал Таня да бъде изрядна домакиня и когато тя не му готвела любими манджи, той вдигал врява до небесата. Друга прична за кавгите им е фанатичната страст на Сашо към видеоигрите - той ежедневно прекарвал часове пред компютъра. Друг показател за срив в отношенията на двойката са социалните мрежи - двамата вече почти нямат общи снимки в мрежата.

Съвсем наскоро Кадиев пък намекна, че не желае да сключи брак с Таня и заяви, че не е убеден, че е срещнал точната жена за себе си. "Не мога да кажа, че е така. С Таня сме заедно от доста години, обичаме се, имаме дете. Но не съм сигурен, че и двамата сме открили тази любов. Може би тя е само във въображението", каза Сашо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай