Вторник,

Софиянец позна шестица в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ”

От: Администратор -
A
A
A

Панчо Панчев от София е щастливецът, който уцели шестица в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ" и беше на крачка от рекордните 10,4 млн. лева. От огромната печалба в Национална лотария го раздели единствено страната на монетата. Панчо е маркирал само „Ези", а в съдбоносното за него теглене бе изтеглена „Тура". Софиянецът забогатя със 100 000 лева.

Късметлията е на 53 години и има две деца. В момента е безработен. Редовно изпробва късмета си в „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ" заради огромната сума в играта.

„Имах предчувствие, че ще спечеля. От няколко седмици играя само за джакпота", каза Панчо. Той е пуснал своя фиш на стойност 4 лева в Лото пункт в София, докато е бил на пазар.

„Винаги съм изкарвал парите много трудно и предполагах, че един ден ще бъда възнаграден", каза Панчо. Късметлията разказа, че е гледал тегленето и е записал числата. По-късно ги е сверил и е видял, че е уцелил шестица.

„Когато осъзнах, че печеля, се зарадвах много. Това е първата голяма печалба в живота ми", сподели Панчо.

Шестцифрената сума ще използва за закупуването на по-голямо жилище за семейството. Част от парите ще вложи в образованието на децата си и за стартирането на собствен бизнес.

Панчо не съжалява, че не е успял да спечели джакпота, а продължава да изпробва късмета си за космическата печалба. Занапред обаче ще играе с двете страни на монетата „Ези и Тура". Вече е пуснал фиш за тегленето на играта този петък.

Още днес „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ" на Национална лотария може да отиде в нечия банкова сметка. Тегленето е от 19.45 часа на живо по NOVA.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички