След катастрофата: Манолова си взе фризьор вкъщи

Кандидатката за кмет на София е посещавана от фризьора си у дома

След катастрофата: Манолова си взе фризьор вкъщи | StandartNews.com

Интересен начин избра кандидатката за кмет на София Мая Манолова, за да се справи със стреса от катастрофата, която преживя, докато отиваше на фризьор преди няколко дни. Сега тя ползва личен специалист по прическите, който всяка сутрин посещава дома й в ксв. Лозенец в София, пише Лупа.

Всяка сутрин след 9 часа фризьорка или неин колега от елитния салон на стилист Капанов се отбива в апартамента на доскорошния омбудсман, за да подготви и освежи прическата на Мая Манолова. 

За услугата блондинка с дар слово от Кюстендил плаща по 60 лева, тъй като поема и транспортните разходи на личния си коафьор. Манолова държи прическата й да е готова за максимум 30 минути, тъй като работният й график стартира в 10 часа сутринта.

Само допреди седмица Мая Манолова посещаваше ежедневно фризьорския салон на стилист Капанов – най-често този на бул. „Христо Ботев”, но понякога и салона на „Скобелев”, тъй като там й боядисват косата най-добре. Преди седмица обаче Манолова претърпя катастрофа на път за коафьора си – нейната кола направи забранен от закона обратен завой през трамвайните релси на кръстовището и бе блъсната от друг автомобил. Мая Манолова се отърва невредима след сблъсъка, но нейната шофьорка постъпи в „Пирогов” с леки наранявания.

До инцидента се стигна, след като колата, в която се вози Манолова направи забранен обратен завой през трамвайните релси

За да извлече позитив от инцидента, случил се по вина на нейната шофьорка, импулсивната Мая загатна, че катастрофата може и да не е случайна. В същия ден тя трябваше да обяви, че са кандидатира за кмет на София – решение, взето още преди месеци и координирано с централата на БСП на „Позитано” 20. Суеверната блондинка обаче реши, че не е добра поличба да се впуска в битката за кмет в ден, в който е катастрофирала и отложи „новината” за следващия ден.

За да не бъде снимана и одумвана за ежедневните си посещения в скъпарския салон за красота на стилист Капанов, Мая Манолова вече ползва услугата „личен коафьор”. Пресметливи софиянци пък изчислиха, че месечно бившата депутатка от БСП отделя около 1500 лева за фризурите си. Парите не са проблем за Манолова – тя прибираше 6000 лева заплата като омбудсман, а нейният мъж Ангел Найденов е сред най-заможните политици в България. Найденов, депутат от БСП и бивш министър на отбраната, се разведе с първата си съпруга Нина през 2011 г., след като подхвана бурна любовна връзка с Мая Манолова, припомнят от Лупа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай