Слави Трифонов с имение за милиони

Автомобилният му парк също е внушителен

Слави Трифонов с имение за милиони | StandartNews.com

Намира се в затворения комплекс „Делта Хил” в пернишкото село Кладница

Слави Трифонов притежава недвижима собственост из цялата страна, закупени от фирмите му. Луксът, в който се къпе водещият, за първи път излиза на бял свят и то с финала на шоуто по Би Ти Ви.

Една от клюките е, че учиндолецът ще се посвети на харченето на милионите си, ако не се заеме с политика или с ново шоу. Още отсега шоуменът е започнал да разпродава някои от имотите, които притежава.

Миналата седмица стана ясно, че той продава един от най-скъпите си апартаменти в София, който се намира в квартал „Борово” за 2,6 млн. лева. Много скоро след това обаче обявата изчезна.

Жилището се разпростира на внушителните 438 квадрата и се разполага на цял етаж в тузарски комплекс. Апартаментът има собствен асансьор, задвижван от чип, фитнес зала, джакузи за 6 човека с панорамна гледка към Витоша.

В домът на Слави дори има бял, поръчков роял, въпреки че в него отдавна никой не живее. Преди време там живееше Слави с неговата бивша любима - танцьорката Мартина Огнянова.

След раздялата им Дългия купи имение в затворения комплекс „Делта Хил” в пернишкото село Кладница за внушителните 5 милиона лева.

Просторната къща е ситуирана на 1200 квадрата застроена площ. Тя притежава собствен киносалон, фитнес зала и външен басейн, отопляван със соларни батерии, пише „Ретро”.

Дворът е с внушителните 4 дка, барбекю, зелени площи с 3 беседки, много дървета и редки растителни видове.

Последната му неприлично богата придобивка е уникален джип „Мерцедес“ G класа от новата модификация 4х4. Всъдеходът е създаден за арабските клиенти на флагмана на немското автомобилостроене, за който броил 500 хиляди лева.

Дългия е първият българин, който яхва високопроходимото возило, чиито предишни модели са предпочитани от мафиоти и бизнесмени с тъмна слава.

През годините Слави Трифонов стана пословичен с парите, които хвърля за автомобилния си парк, който е доста внушителен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай