Слънчево затъмнение! Една зодия лекува стари рани, за друга е време за почивка

Астрологична прогноза

Слънчево затъмнение! Една зодия лекува стари рани, за друга е време за почивка | StandartNews.com

Пръстеновидно слънчево затъмнение, насрочено да съвпадне с новолунието на Везни, което наближава началото на сезона на Везни, ще се състои днес, 2 октомври.

Планетата Меркурий, която сега е във въздушния знак на Везни, и Марс, който сега е в Рак, аспектират точката на затъмнение в южния възел на съдбата, създавайки интензивна междуличностна динамика и разочарование в комуникацията.

Today публикува астрологична прогноза, в която обяснява как слънчевото затъмнение на 2 октомври може да повлияе на всеки зодиакален знак.

Овен

Не се губете във връзки този месец. Може да се изкушите да приемете чужди мнения и позиции. Спомни си кой си и какво те прави такъв. Придържай се към него.

Телец

Организирайте живота си по време на затъмнението. Ограничете дейностите, с които желаете да се занимавате. Какво трябва да направите и какво искате да направите? Намерете баланс между двете и се уверете, че не прекалявате нито с едното, нито с другото.

Близнаци

Възможно е да се чувствате творчески мотивирани и изтощени в същото време. Направете списък с всичките си идеи за изкуство и ги запазете за по-късно. Сегашната ви цел е да се отпуснете и да си починете.

Рак

Прекарайте време у дома със семейството и приятелите си по време на затъмнението. Погледнете себе си през очите на близките си. Ще почувствате нови сили.

Лъв

Драма, драма, драма, драма. Ще сте много запознати с драмата по време на затъмнението. Не е нужно да имате последната дума, за да дадете мнението си. Запазете достойнството си и избягвайте ситуациите, когато е необходимо.

Дева

Парите идват и си отиват, така че се фокусирате върху спестяването. Помислете къде и какво можете да съкратите този месец. Вие определяте вашето бъдеще.

Везни

Не бързайте по време на затъмнението. Не е нужно да правите нищо сега. Би било полезно, ако се опитате да помислите как да подходите към целите си стратегически, а не импулсивно.

Скорпион

Използвайте затъмнението като момент за излекуване на минали рани. Ако търсите да се свържете по-дълбоко със себе си, сега е вашият шанс. Бъдете мили към себе си, вместо да се заяждате или критикувате. Започнете с голяма прегръдка.

Стрелец

Може да се почувствате откъснати от хората в живота си или да почувствате, че трябва да се отдалечите от определени взаимоотношения. Считайте това разстояние за временно. Трябва да създадете пространство, за да можете да разберете какво чувствате.

Козирог

Вълнуващи възможности в работата могат да създадат проблеми с вашите колеги. Бъдете наясно с динамиката на работата, но не позволявайте на ревността на другите да ви попречи да преследвате страстите си. Бъдете умни в следващите си стъпки, за да се придвижвате лесно нагоре.

Водолей

Вашият ум се развива, което ви позволява да разбирате света по различен начин. Бъдете гладни за учене. Четете книги, гледайте филми, слушайте подкасти. Правете каквото можете, за да разширите хоризонтите си.

Риба

Сега се чувствате себе си. Вашата интуиция и способност да намирате най-добрите решения на проблемите се засилват. Използвайте това, за да помогнете на вас и другите да начертаят своите маршрути, пише GlasNews.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
0 Коментара
jolyred
преди 44 минути

Бъдете алфа мъжки на всяка възраст! Уникално нещо, което ще ви помогне да задоволите всяко момиче, вижте какво може--- https://come.ac/manx

Откажи