Ски хотел №1 с поредна престижна награда

Ски хотел №1 с поредна престижна награда | StandartNews.com

Ски хотел №1 на България в последните 3 години „Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" се нареди сред победителите в класацията на TripAdvisor Travellers' Choice™ за водещи хотели през 2016г. Хотелът бе отличен в три категории- „Топ 25 хотели в България", „Топ 25 луксозни хотели в България" и „Топ 25 хотели в обслужването" за четвърти пореден път от престижната класация.

Всички хотели, включени в класацията на TripAdvisor са избрани въз основа на мненията и коментарите на потребители от цял свят, публикувани в рамките на една година. Победителите от Traveller's Choice се отличават с качество и стойност на предлаганите услуги.

По повод на наградата генералният мениджър Карстен Зойберт коментира: „За нас това отличие е не само голяма чест, но и отличен старт на новата година. Радваме се, че ежедневните ни усилия да предлагаме гостоприемството и качественото обслужване, с което Кемпински са известни, са били оценени от нашите чуждестранни гости. Бихме искали да благодарим на всички, които допринесоха за това признание, a ние ще продължаваме и занапред да се стремим да предлагаме най-луксозното и първокласно обслужване в България."

TripAdvisor® е най-големият сайт за пътувания в света, предлагащ възможност на туристите да планират и резервират идеалното пътуване. TripAdvisor предлага съвети от милиони туристи и голямо разнообразие от туристически възможности и функции за резервации, които проверяват стотици уебсайтове, за да намерят най-добрите цени за настаняване. Брандираните обекти на TripAdvisor представляват най-голямата общност за пътуване в света, достигайки 350 милиона посетители месечно, както и повече от 290 милиона мнения и коментари, които обхващат 5,3 милиона хотели, ресторанти и атракции. Обектите работят в 47 страни по света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай