Щастлива новина за Алекс Раева! Всички цъкат с език

Това ще е първи брак за Алекс, която за последно гледахме като лице на "Денсинг старс"

Щастлива новина за Алекс Раева! Всички цъкат с език | StandartNews.com

Източник: Инстаграм/Александра Раева

ТВ водещата Александра Раева се сгоди и показа красив пръстен от яхтата, с която обикаля в компанията на мъжа до нея Любомир Палаханов и семейството на Орлин Горанов, пише Хотнюз.

Това ще е първи брак за Алекс, която за последно гледахме като лице на "Денсинг старс". От връзката си с бизнесмена Палаханов има и дъщеричка, която носи името на баща й - актьора Илия Раев. Любомир има един брак зад гърба си и пораснали наследници, но Раева винаги е подчертавала, че не тя е причина за разпадането на тази връзка.

От няколко седмици телевизионерката показва красиви кадри от морската си почивка с Орлин Горанов, жена му Валя и Палаханов. Певецът и съпругата му са причина двамата да се запознаят през 2018 година. Алекс не иска да пътува с яхта, но скланя на молбите на Горанов. Там среща драстично отслабналия Палаханов, в който се влюбва веднага.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva)

„Аз направих първата крачка към нашата любов", обяснява Алекс. "Един вид аз го свалих. Ние през годините сме се засичали къде ли не и много пъти, но въобще не сме се забелязвали. Даже когато разбрал, че и аз ще съм на една и съща лодка с него, той казал: „Коя? Алекс Раева? Оф, добре, ще я изтърпя няколко дни“. Е, изтърпя ме, горкичкият“, просълзи се Алекс.

В продължение на седмица двамата не спират да общуват, водят продължителни разговори, а химията помежду им е тема на разговор за всичките им приятели. След като стъпват на твърда земя, Алекс заминава за Египет на отдавна планирани тренировки по гмуркане. За първи път лети с огромно нежелание и няма търпение да се прибере отново в България и да види Любомир. Той също я чака и връзката им се развива светкавично. Месец и половина по-късно Раева вече е бременна с първото си дете Лия, което тази година ще бъде в първи клас.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай