Шокиращи тайни за втората бременност на Мария Илиева

Твърди се, че бебето на певицата било в опасност

Шокиращи тайни за втората бременност на Мария Илиева | StandartNews.com

Появиха се шокиращи разкрития за втората бременност на Мария Илиева. Твърди се, че певицата е изкарала изключително тежка бременност и, че през деветте месеца тя е била наблюдавана лично от шефката на отделението по патологична бременност в една от частните АГ болници в София, за да не загуби дъщеря си София. Говори се още, че през повечето време звездата е трябвало да лежи за задържане на плода. Това се налагало, тъй като имала проблеми, а и на нейната възраст нямало как лекарите да са сигурни, че може да износи здраво бебе, пише "Уикенд".

Именно заради тежката си бременност Мария Илиева изчезна за толкова дълго от публичното пространство, включително и от социалните мрежи. В рамките на няколко месеца тя си позволи само едно включване от профила си в Инстаграм, като каза, че била в Маями по работа. Заради това се заговори, че таткото на бебето е американец или поне българин, който живее в Америка.

Това доброволно отшелничество приключи чак към деветия месец на бременноста, когато детето вече е било извън опасност. Именно тогава Мария започна отново да се появява в медиите, разказвайки колко прекрасен е таткото на бебето и колко щастлива се чувства тя до него. За края на бременността звездата остави и записа на своя нов клип – кавър на песента на Лили Иванова "Остани тази нощ", която беше включена в "Порталът". Първоначалната идея е била клипът да се снима по-рано, но състоянието на майката наложило забавяне и той излезе чак когато приключваше излъчването на продукцията.

За щастие, проблемите през бременността вече са минало, а Мария и мъжът й Александър вече се радват на хубаво здраво детенце.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай