Шок: Фабрика за марихуана до къщата на Хари и Меган бълва миризми

Предприятието с 20 оранжерии за отглеждане на коноп е на по-малко от десет минути път с кола от имението на херцога и херцогинята на Съсекс

Шок: Фабрика за марихуана до къщата на Хари и Меган бълва миризми | StandartNews.com

Гигантска фабрика за марихуана е открита близо до дома на принц Хари и Меган Маркъл в селището Монтесито, Калифорния, САЩ, пише Мирър.

Според вестника предприятието с 20 оранжерии за отглеждане на коноп се намира на по -малко от десет минути път с кола от имението на херцога и херцогинята на Съсекс, което е на стойност 15 милиона долара.

Местните жители многократно се оплакват от специфичната миризма, която се разпространява в целия район от фабриката. Според 60-годишният местен жител Грегъри Гандруд, докато шофирал по магистралата близо до фабриката, той трябвало да спре, защото „загубил хода на мислите си“. Собствениците на съоръжението са обещали да инсталират нови „системи за контрол на миризмата“.

Друг местен жител, Ричард Мийнърдс, обясни, че фабриката е започнала работа през 2016 г., когато производството на марихуана е легализирано в щата.

По -рано стана известно, че принц Хари и Меган Маркъл са загубили няколкостотин хиляди привърженици. Повече от 700 000 души са се отписали от профила на Instagram на херцога и херцогинята на Съсекс през последната година. Сега броят на техните последователи е 10,1 милиона души. През това време милион потребители са се абонирали за страницата на принц Уилям и Кейт Мидълтън - сега те имат 13 милиона последователи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай