Шеф Роу е сред най-влиятелните в Близкия изток

Кулинарката попадна в класацията на най-четеното списание за кетъринг в района на Персийския залив

Шеф Роу е сред най-влиятелните в Близкия изток | StandartNews.com

Силвена Роу е сред най-влиятелните жени в Близия изток, що се отнася до храна и напитки, съобщи bTV. Класацията е направена от "Caterer Middle East", което е най-четеното списание за кетъринг в района на Персийския залив и Близкия изток, в който от години българката живее и работи.

View this post on Instagram

A post shared by Caterer Middle East (@catererme)

"Какъв по-добър начин да честитиш Международния ден на жената от факта, че съм избрана и включена в най-престижната класация Топ 25 на най-влиятелните жени в Близкия изток", пише в Инстаграм кулинарката. 

Силвена Роу е главен готвач в ресторант Насау в Дубай.  За поредна година е и част от журито на "Мастършеф". Нейното присъствие придава много колорит и женско очарование в шоуто. Тя е известна с това, че винаги предпочита да работи с местни продукти с устойчив произход и фокусира вниманието си при приготвяне на храна върху нейните ползи за здравето. Нейният характерен почерк е използването на суперхрани. 

Силвена е една от малкото жени готвачи, които стигат до толкова високи позиции в тази професия. Като цяло този сектор е доминиран от мъжете. Автор е на осем готварски книги и е помогнала да се разработят множество концепции, свързани с храната. Известна е с това, че винаги предпочита да работи с местни продукти с устойчив произход и фокусира вниманието си при приготвяне на храна върху нейните ползи за здравето. Нейният характерен почерк включва използването на суперхрани. Те са нейна стихия. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай