Шеф Манчев губи 3 млн. евро при развод

Чака момче от гаджето си

Шеф Манчев губи 3 млн. евро при развод | StandartNews.com

Има любовница, която е бременна в шестия месец

18-годишният брак на популярния шеф Иван Манчев приключва със скандален развод, от който той ще загуби милиони. Експертът е хлътнал до ушите по любовницата си, която е бременна и ще му роди трето дете. Секси красавицата е от Берковица, но според слуховете живее във Варна. Именно в морската столица готвачът се запознава с нея по време на командировка, свързана с изявите му като критичен анализатор в предаването „Кошмари в кухнята“.

Връзката им бързо се задълбочила и новото му гадже вече е в шестия месец, издадоха запознати. Според твърденията им тя очаква момче, разказва „Галерия“.

Манчев и съпругата му Марина имат общ бизнес с ресторанти и две деца – 13-годишната Виктория и 17-годишния Христо. Наследниците също били в шок от изневярата на баща си, както и от мераците му да създаде ново семейство.

Разводът обаче ще бъде труден, защото Марина и Иван ще водят битка за заведенията си, а собственик на половината от тях е жена му. Луксозният апартамент за близо 500 бона в столицата също щял да остане за жена му.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай