Шеф Манчев 10 години преследвал Гала

Популярната водеща най-сетне се появи в "Черешката на тортата"

Шеф Манчев 10 години преследвал Гала | StandartNews.com

Шеф Иван Манчев разкри, че цели десет години преследвал Гала. През цялото това време водещата все се дърпала и никога не приела поканата на кулинаря да участва в шоуто "Черешката на тортата". Спекулира се, че тя се притеснявала от уменията си в кухнята. Сега обаче Гала изненадващо се появи в предаването, но не заради упоритостта на топ готвача, а заради дъщеря си.

Мари Будева се включи в кулинарното предаване и получи специалната задача от шеф Манчев - да приготви ястие по скъп неин детски спомен. То включваше спаначна салата със сирене, мед, печени орехи и чери домати, румънски качамак, две разядки - едната с извара, а другата с патладжан, сервирани с домашната питка на баба. Основното бе агнешко с пюре от грах и печен картоф, имаше и скариди с бяло вино и магданоз, а десертът - баклава.

Гала не се поколеба и се притече на помощ на момичето си, поне доколкото може. Самата Мари обаче се справи чудесно и впечатли шеф Манчев, гостите и зрителите. За добре свършената работа младата дама получи 49 точки. В социалните мрежи всички я похвалиха - както за уменията й в кухнята, така и за възпитанието й. Разбира се, феновете изтъкнаха и заслугата на Гала за добрите обноски на Мари. 

Сред гостите тази седмица е и бившата ководеща от "На кафе" и близка приятелка на Гала - Джуджи. Тя се пада като свекърва на Мари, тъй като синът й Константин от години е във връзка с наследницата на Гала. Двамата отдавна живеят под един покрив и не е изключено влюбените гълъбчета вече да кроят планове за сватба.

"Това е първата голяма любов на Мари и двамата най-вероятно ще продължат заедно напред в живота", каза в ефир наскоро Гала. Джуджи бе категорична, че всичко между двамата е прекрасно. Тя е готова младоците скоро да се венчаят, ако имат желание. Разкри, че двете с Гала се шегуват, че са се разбрали водещата да гледа бъдещите внуци, тъй като Джуджи е звезда и "не може да се занимава с такива работи".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай