Щерката на Гейтс се омъжи за египтянин на тайна церемония СНИМКИ

В събота се проведе гражданската церемония с 300 гости

Щерката на Гейтс се омъжи за египтянин на тайна церемония СНИМКИ | StandartNews.com

Наследницата на Microsoft Дженифър Гейтс, облечена в специална рокля на Вера Уанг, излезе от дома си в Уестчестър в събота, оградена от шаферките й в зелени рокли. Дженифър стискаше бял букет, воалът й бе вдигнат над лицето. Стотици гости се бяха събрали, за да станат свидетели на гражданската церемония на щастливата двойка. 

Дженифър вече се е омъжила за египтянина Найл Насар на тайна церемония, съобщи DailyMail.com. Частната мюсюлманска церемония се проведе в петък вечерта в градината на семейното имение от 142 акра в Северен Салем, Ню Йорк, където за събота следобед бе насрочена по-голямата гражданска церемония с 300 гости. 

Родителите Бил и Мелинда Гейтс се разходиха заедно с 25-годишната Дженифър, чиято рокля е изработена по поръчка от Вера Уанг, по пътеката на церемонията в събота. 

Списъкът с гости се състои предимно от приятели на семейството, като са поканени известни личности и политици. Поканена е Джорджина Блумбърг, дъщерята на милиардера Майкъл Блумбърг и колега на професионалния жокей - младоженеца Найел Наср, който притежава ферма за коне наблизо.

Екстравагантното двудневно събитие, което струва приблизително 2 милиона долара, беше организирано от известната сватбена агентка Марси Блум, чийто елитен списък с клиенти включва Кевин Бейкън, Леброн Джеймс и Били Джоел. 

Зелен камион от френската луксозна хлебопекарна Ladurée донесе масивната сватбена торта в отделни нива за сглобяване, с дървен дюбел през центъра, за да не се преобърне

На репетицията бащата на булката Бил Гейтс и дъщеря му бяха седнали на външната ограда на нейното имение в Уестчестър. Двамата се смеят и шегуват, преди да се появят дълбоко замислени. 

Бил и Мелинда Гейтс, които се разведоха през август след 27 години брак, също бяха сред гостите на вечерята при първата им съвместна поява след раздялата. 

Само часове преди втората, по -голяма церемония в събота, работниците се надпреварваха да поставят финалните щрихи. 

Докато в събота сутринта над главите се образуваха тъмни облаци, а над Ню Йорк се извиваше буря, група за акапела се чуваше да репетира „Shine Your Light on Me“ на мястото на сватбата.  

 

Още в началото на 2020 г. 23-годишната възпитаничка на Станфордския университет потвърди в инстаграм, че ще се омъжи за 28-годишния Найел Наср, родом от Чикаго, който участва в конни състезания за Египет - родината на неговите родители.

Двойката се среща от няколко години. "Найел Наср - ти си единствен по рода си... Нямам търпение да прекараме остатъка от живота си заедно - да се учим, да растем, да се смеем и да се обичаме! "Да" милион пъти", написа Дженифър, когато получи годежния пръстен.

Бъдещият младоженец също публикува свое съобщение по темата: "В момента съм най-щастливият човек на света... Нямам търпение да продължим да израстваме заедно през това приключение, наречено живот. И не мога да си представя моя живот без теб. Обичам те повече, отколкото можеш да си представиш и ти благодаря, че правиш всеки ден като сбъдната мечта за мен!"

 

 

Дъщерята на Бил Гейтс се сгоди за приятеля си от Станфорд | Лайф.dir.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай