Щерката на Гала призна дали е бременна

Мари Константин опроверга слуховете, че ще става майка

Щерката на Гала призна дали е бременна | StandartNews.com

Дъщерята на Гала - Мари Константин, официално опроверга слуховете, че е бременна. От няколко дни се заговори, че щерката на водещата на "На кафе" очаква първото си дете, но се оказа, че това не е истина. Младата инфлуенсърка се включи в социанлите мрежи, за да сложи край на всички спекулации, провокирани от клип, който тя скоро сподели онлайн.

"Само минавам да кажа, че: първо, не съм бременна; второ, благодаря за оценката на формите ми; трето - това не е окей. Ще спра да тук, защото това е доста нелепо. Клипчето е от миналата година, евентуално трябваше да съм родила вече", заяви Мари в Инстаграм.

Слуховете за бременността на Мари всъщност витаят от известно време. Наскоро се наложи даже Гала да ги опровергава, тъй като нейните фенове я питаха дали ще става баба скоро. "Ще се случи някога. Сега - не", заяви водещата.

Дъщерята на Гала от години е във връзка със сина на Джуджи - Константин. Двойката отдавна живее под един покрив и не е изключено влюбените гълъбчета вече да кроят планове за сватба. 

"Това е първата голяма любов на Мари и двамата най-вероятно ще продължат заедно напред в живота", каза в ефир наскоро Гала. Джуджи бе категорична, че всичко между двамата е прекрасно. Тя е готова младоците скоро да се венчаят, ако имат желание. Разкри, че двете с Гала се шегуват, че са се разбрали водещата да гледа бъдещите внуци, тъй като Джуджи е звезда и "не може да се занимава с такива работи".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай