Ще се върнат ли Хари и Меган във Великобритания

Кръщенето на Лилибет предстои съвсем скоро и въпросът е къде ще бъде извършено

Ще се върнат ли Хари и Меган във Великобритания | StandartNews.com

Малката Лилибет, дъщеря на принц Хари и на Меган Маркъл, се роди преди около три месеца и скоро ще стане време да получи водно кръщение. Въпросът, които тормози всички, които се вълнуват от британското кралско семейство, е къде ще бъде кръстено момиченцето – във Великобритания или в Северна Америка.

Според британския сайт express.co.uk двойката планира да се завърне във Великобритания за религиозната церемония, пише ladyzone.bg. Това ще бъде първото им съвместно посещения на Острова след като се отказаха от ролята си в кралското семейство и заминаха за Америка. Отношението към Меган Маркъл във Великобритания е противоречиво, след като американската актриса отправи много сериозни обвинения срещу монархията и то малко преди смъртта на принц Филип.

По информация на вестник „Сън“, планът е кръщенето да се извърши в замъка „Уиндзор“. Това е специално място за двойката, тъй като именно там сключиха брака си през 2018 г.

Според други източници обаче двамата няма как да дойдат толкова бързо в родината на Хари, тъй като пътуването им ще е възпрепятствано от мерките срещу коронавируса. Ако това е истина, детето най-вероятно ще получи кръщението си в Калифорния.

Без значение къде ще се състои церемонията, почитателите на двойката не трябва да разчитат на медийно отразяване. Кръщенето на Арчи, баткото на Лилибет, се състоя зад затворени врати през 2019 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай