Ще има ли бебе Миро?

Аз съм детето на жена ми – друго не планирам, споделя певецът

Ще има ли бебе Миро? | StandartNews.com

Миро засега не планира бебе. Певецът сподели пред Мария Игнатова, че той е детето на жена си. „Ели е първата, голяма и единствена любов в живота ми – и така ще си остане до края. До Ели всичко ми е в мъгла“, каза още известният музикант в „Папараци“. Той напълно осъзнава, че ще разгневи публиката с признанието, че няма намерение да създава наследник. „Има толкова много деца по света, които се нуждаят от любов“, мотивира се Миро.

На въпроса дали някога е имал срещи със смъртта той отговори, че наскоро за пореден път се появил повод да си помисли, че ще се срещне очи в очи с Исус, но не навлезе в конкретика. Затова пък остави Мария Игнатова безмълвна, когато разказа, че е бил в казармата с бившия й любим Митко Рачков – първо в Грудово, после в Бургас. Именно там го видял генерал Тонев, познал го е, че е бил на „Златният Орфей“ и го извикал в самодейността на армията.

Миро разкри още, че е отхвърлил изключително изкушаващо предложение да влезе в голям музикален формат извън България, но нямало да понесе популярността, която щяла да му донесе това участие. Той все повече предпочитал анонимността и все по-често се стараел да остане незабележим.   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай