Шарън Стоун била ударена от мълния

Култовата актриса прелетяла през кухнята си

Шарън Стоун била ударена от мълния | StandartNews.com

Шарън Стоун разкри, че е била ударена от мълния в дома си. Актрисата се готви да пусне на пазара мемоарите си „The Beauty of Living Twice“, пълни с подобни невероятни истории от живота й.

Стоун разказва как инцидентът се е случил, докато пълнила с вода ютията си. Тя прелетяла през кухнята и се ударила в хладилника.

„Бях вкъщи, където имахме собствен кладенец. С едната ръка бях хванала кранчето на мивката, с другата държах ютията. Изведнъж в кладенеца падна мълния, която след това удари и мен. Буквално бях хвърлена до другата страна на стаята. Изпаднах в безсъзнание, но майка ми беше там и веднага ме цапардоса по лицето и се съвзех. Не знам как да опиша чувството“, разказва звездата.

Актрисата допълва, че двете веднага хукнали към болницата. Изследванията показали, че цялото й тяло е било заредено с електричество. След това продължила да ходи на прегледи в продължение на 10 дни.

Но това не е единственият животозастрашаващ инцидент, който Шарън е преживявала. През 2001-а тя претърпя удар, който причини страшни кръвоизливи в мозъка й за 9 дни. Преди това, през тийнейджърските си години, Стоун за малко не разрязала гърлото си.

„Закачих се на въжето за простиране и се порязах на косъм от сънната артерия“, допълва актрисата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай