Шанина Шайк: Отлъчиха ме заради цвета на кожата

Супермоделката споделя за борбата с предразсъдъците в индустрията

Шанина Шайк: Отлъчиха ме заради цвета на кожата | StandartNews.com

Шанина Шайк блесна върху корицата на арабското издание на „Harper's Bazaar“. Австралийската супермоделка с пакистански, саудитски и латвийски корени сподели за борбата си с предразсъдъците в индустрията в интервю за списанието.

„Зарекоха ме, че никога няма да успея. Агенти, клиенти, всички повтаряха едно и също. Когато се явявах на кастинги, никой не искаше да ме наеме, защото изглеждах „смесено“. Това наистина се отрази на самочувствието ми. Бях на 6, когато отидох на прослушване в Европа и бях отлъчена заради цвета на кожата ми. Но оттогава положението много се подобри и бъдещето изглежда светло“, разказа Шайк.

Шанина коментира и раздялата със съпруга си ДиДжей Ръкъс, с когото бяха женени 3 години. Красавицата призна, че в един момент се отчаяла от любовта, но разкри, че това може скоро да се промени, защото е намерила потенциален нов партньор. Супермоделката обаче не разкри името му. Но емоционалните мъки я направили по-силна и сега е фокусирана върху това да помага на другите в постигането на мечтите си.

„Трудностите и болката те каляват. Винаги гледам позитивно на ситуацията, вадя си поука и си мисля как бих могла да помигна на някого“, заяви Шайк.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай