Шампионка извоюва победа в “Игри на волята”

Тя спечели кастинг двубой срещу един от най-атрактивните играчи от третия сезон

Шампионка извоюва победа в “Игри на волята” | StandartNews.com

Източник: Nova

Състезателката и многократна шампионка по бодибилдинг Радостина Радева стана третият сигурен участник в седмия сезон на “Игри на волята” Тя спечели кастинг двубой срещу един от най-атрактивните играчи от третия сезон на приключенското риалити - Красима Кирова и ще се присъедини към инженера Милен Шуманов и MMA боеца Томи Борисов, които заслужиха своите места в надпреварата по-рано този сезон.

Екстремното трасе, което очакваше двете състезателки се оказа никак не лека задача за ветеранката Красима, която изпита сериозни трудности с неговото преминаване. По-добрата подготовка на Радостина даде резултат и тя съумя да грабне победата с убедителна преднина.

Загубата за гимнастичката означаваше и лоши новини за племето на Силните, които бяха решили да се доверят на по-опитната на Арената участничка в днешния двубой. След гласуване, Зелените решиха да отлъчат корабният търговец Калоян, който ще се присъедини към племето на Дръзките преди следващата териториална битка.

Вълнуващите сблъсъци на Северното Черноморие продължават и следващата седмица с още обрати, напрегнати ситуации и спиращи дъха моменти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай