Шакира и Джей Ло превзеха „Супербоул“

Двете станаха първите изпълнителки от латиноамерикански произход, пели на събитието

Шакира и Джей Ло превзеха „Супербоул“ | StandartNews.com

Шакира и Дженифър Лопес написаха история в Маями – двете станаха първите изпълнителки от латиноамерикански произход, пели на полувремето на финала на първенството на Националната футболна лига на САЩ „Супербоул“. Специални гости на шоуто бяха латиноамериканските звезди Джей Балвин и Бед Бъни.

Шакира изпълни някои от най-големтие си хитове, сред които „She Wolf“ и „Whenever, Wherever“, свири на китара и се хвърли в ръцете на феновете. Джей Ло изпя класики като „Jenny From the Block“ и „Ain't It Funny“ и танцува на пилон, облечена в огледален костюм. Изпълнението й бе съпроводено със светлинни и визуални ефекти. Накрая дамите се събраха за дует на песента от Световното първенство по футбол от 2010-а „Waka Waka“.

Шоуто на красавиците беше изпълнено и с политически намеци. По време на една от песните си Лопес се уви с наметало с американското знаме от едната страна и с пуерториканското от другата, а дъщеря й и детски хор подхванаха началото на песента на Брус Спрингстийн „Born in the USA“. Така певицата актриса отправи безмълвно, но съвсем ясно послание във вечер, в която бяха излъчени предизборни агитационни клипове на Доналд Тръмп и Майкъл Блумбърг. Шакира пък поздрави и си взе довиждане с публиката на испански.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай