Сестра Райкова разгорещи страстите

Неда Спасова от "Откраднат живот" сподели секси снимка от плажа

Сестра Райкова разгорещи страстите | StandartNews.com

Звездата от "Откраднат живот" Неда Спасова разгорещи страстите в социалните мрежи. Сестра Кая Райкова сподели снимква в Инстаграм от плажа, радвайки последователите си с перфектната си форма. 

"Да се отчета от морето за тази година. Нищо, че то приключи. Просто недоумявам как не съм си изплякала снимка тук... Какъв житейски пропуск", написа красавицата.

Освен с красотата си, актрисата може да се похвали и с професионалните си постижения. Тя е с номинация "Икар 2018" в категория „Дебют” и номинация АСКЕЕР 2018 в категория „Изгряваща звезда” за ролята си на Варвара Петровна в „Бесове”.

В края на девети сезон на "Откраднат живот" сестра Кая Райкова се оказа в сложна житейска ситуация – мъжът, който обича, сякаш вече не ѝ принадлежеше. Спасова наскоро разкри в ефир, че в предстоящия десети сезон сценаристите са замислили Кая малко повече да влиза с рогата напред. Героинята няма да е коренно различна, но малко повече непукист, по-цинична, саркастична, което много радва Неда.

На театралната сцена младата актриса е ограничена от към изяви заради пандемията. Това е и причината да създаде собствен канал в YouTube, в който да публикува снимани и монтирани от самата нея видеоклипове, озаглавени „Зад кулисите”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай