Септември ще опаричи 3 зодии

Кои са късметлиите

Септември ще опаричи 3 зодии | StandartNews.com

Септември ще направи 3 зодии много богати.

Телец

Телецът е човек, който наистина цени и обича материалните блага. Може би именно любовта му към парите ще му донесе дивиденти. Откъде? Неочакваната печалба ще дойде и от неочаквано място – игра в социалните мрежи, върнати пари назаем, които е бил „отписал“ вече или намерено портмоне на улицата. Разбира се, тук не става дума за сериозна сума, но пък гъделът от изненадващата печалба ще държи „влага“ на Телеца дълго време.

Рак

Раците са известни със своята скромност и финансова интелигентност. Независимо от коя страна на финансовия спектър се намират, те правят всичко възможно, за да взимат информирани и адекватни решения. Може би точно от спестовен фонд, акции или депозит е свързана печалбата, която сякаш ще падне от небето директно в портмонето на Раците! Те ще получат дивиденти, за които изобщо не са подозирали, пише iwoman.bg.

Риби

Рибите, които са работили много напоследък, ще получат заслуженото възнаграждение. И то ще бъде изразено във валута, което говори за особения успех на представителите на знака. Звездите силно препоръчват да не си правят почивка от работата, а да продължат напред, предлагайки нови проекти и разработвайки нови - нетривиални - идеи: този подход към работата ще ги направи търсени и добре платени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Те така
преди 2 седмици

Ако се опаричваха зодии до сега нямаше да има беден!!!ПАК ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И ЛЪЖИ ОТ МЕДИИТЕ НА СОРОС!!!

Откажи