Сензация за три града у нас! Възможно ли е

Какво разкритие прави мистериозна теория

Сензация за три града у нас! Възможно ли е | StandartNews.com

Мистериозна теория, свързана със страната ни, набира сила в пространството.

Сензационно разкритие за създаването на градове в България от атлантите направи лечителката и радиестезист Силвина Бел Илали. 

„Еволюцията на вселената се движи в огромни цикли, които са на 36 000 години. През тях слизат 13 най-висши духа. Обикновено това са елохими, които задвижват големи процеси. Последният е бил Христос“, каза тя на лекция за Ковил, пише Флагман. 

„Бог Заринус е живял 6000 години. През 2600 години е слизал един такъв дух. Заринус е бил първият от този 36-хиляден цикъл, завършен от Христос“, обясни дамата, която работи по метода на Божествено Лечение.

„Започна нов, в който се създава шестата раса. Заради това много неща са съсредоточени на Земята – мощни сили, хора, аватари“, добави тя. 

„Бог Заринус, това е Елохимът на любовта Чел, който е живял в Атлантида по времето на нейния финал, когато тя е започнала да се разцепва. Тъмната сила е започнала да взима превес и атлантите са започнали да изкривяват твърде много нещата...“, заяви Бели Илали. 

„Тук са създадени три големи града. Единият е Ковил, другият е там, където сега са Побитите камъни и третият е близо до връх Калин в Рила“, разказва лечителката. 

„Тук работи принципът на съвършенството! Съзидателните процеси са много мощни. Те трябва да вземат превес в живота ни. Съответно един лъч, който излезе вчера от Централното Слънце на материалната Вселена, днес на три вълни дойде на Земята! Слава на Бога“, добавя тя. 

„Обедини се цялата тази енергия и всичко това обхвана Планетата Земя! Започва един абсолютно нов процес, много голям за човечеството“, изтъкна Силвина Бел Илали. 

„Истината започва да излиза наяве и затова трябва много да внимаваме. Не бива да се разсейваме с дребните ежедневни неща. Трябва да контролираме своето его. Тогава, като ти се спусне Божията воля, ще имаш директна връзка“, каза пък последователят на Учителя Петър Дънов - Георги Изворски.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай