Седмичен хороскоп на Павел Глоба. Една зодия намира сродната си душа

Друг знак пък да избягва нови запознанства

Седмичен хороскоп на Павел Глоба. Една зодия намира сродната си душа | StandartNews.com

Вижте седмичния хороскоп за периода 12 до 18 август на прочутия астролог Павел Глоба.

Овен

Овните да избягват опасни афери и нови запознанства, големи разходи и теглене на заеми. По-късно всичко ще стане стабилно и предвидимо, но сега трябва да си държим очите отворени. В бизнеса е по-добре да останете самодостатъчни и независими. Все още няма нужда да споделяте плановете си с колеги. Паметта все още ще работи зле, точно както вниманието.

Телец

Меркурий все още е опасен, така че тази седмица Телецът трябва да направи нещо просто - например жилищни въпроси, почистване. По-добре е засега да отложите пазаруването, както и преместването и търсенето на нова работа. В много въпроси Телецът ще бъде подпомогнат от техния творчески дух: например в любовта. Необичайните комплименти и действия ще помогнат да стопите и най-студеното сърце. Основното е търпението и издръжливостта.

Близнаци

Близнаците не бива да посвещават тази седмица на търсене на сродната си душа, както и да не натрапват проблемите си на своята сродна душа. Близнаците, които са във връзка от дълго време, могат да внесат повече разнообразие в съвместния си живот. Находчивостта и креативността ще ви бъдат много полезни в бизнес сферата. Основното нещо е да не забравяте логиката, защото необикновените решения могат да се превърнат в спънка.

Рак

Ретрограден Меркурий все още ще има негативно влияние върху настроението на Раците, върху късмета им в любовта и бизнеса. По-добре е да сложите ред в работата и у дома, да се погрижите за организационните въпроси и отговорности. Астрологът препоръчва и да не се форсират събитията в любовната сфера. Това не е най-доброто време за общуване със семейството, роднини, приятели, но добър период за медитация и духовни практики като цяло.

Лъв

Лъвовете нямат нужда да започват нещо ново, да поемат рискове или да се забъркват в приключения. Трябва да избягвате стреса и проблемите. По-добре е да си починете добре, да се отпуснете и да се заемете с любимото си хоби. В работата е важно да анализирате минали грешки. Звездите и планетите могат да изпитат силата на Лъва този уикенд, така че на 17 и 18 е по-добре да не си давате повод за притеснение. Няма нужда да провокирате близките си в конфликти.

Дева

За да предотвратите неприятностите, провокирани от ретро-Меркурий, да доведат Девите до началото на тъмна ивица, е необходимо да запазите спокойствие и да не губите контрол над емоциите. Тази седмица много бързо може да настъпи енергийно изчерпване, което ще задълбочи тревогите, конфликтите и апатията. В края на работната седмица Девите ги очакват резки промени. Ще има неприятности в семейния живот и в любовта.

Везни

Везните започват период, в който не си струва да се занимавате с работа и бизнес за сметка на любовта и семейството. Астрологът препоръчва да посветите тези дни на личния си живот, срещи с роднини, романтични срещи и търсене на любов. Вероятно самотните Везни ще могат да се влюбят, да намерят сродна душа и да създадат нови приятели. Венера благоприятства това, но поради ретро-Меркурий е по-добре да не бързате нещата.

Скорпион

Колкото по-позитивно мислят Скорпионите, толкова повече ще привличат късмет и добри хора. Астрологът съветва още да не се занимавате с решаването на чужди проблеми в ущърб на собствените си интереси. Препоръчително е да не се впускате в самоанализ. Важно е да бъдете самокритични, но с мярка. Също така е полезно да възприемате правилно критиката от другите. Самотата ще бъде полезна, но не трябва да забравяте за комуникацията с близките.

Стрелец

Стрелецът ще трябва да направи избор предварително - да се насочи към любовни приключения или да се съсредоточи върху бизнеса. По-добре е да отложите най-важните финансови и работни въпроси за друга седмица. Що се отнася до спешните проблеми, по-добре е да се справяте с тях постепенно, без да бързате. Вкъщи почистването и пренареждането на мебелите ще ви е полезно. Можете да изхвърлите ненужни стари неща.

Козирог

Тази седмица на Козирозите вероятно ще им е трудно, но проблемите са преодолими. Можете да прекарате малко време със семейството си - без какво да правите, без работа, без бързане. Преди всяка задача трябва да помислите два пъти дали си струва да я направите или не. Дори преди почистване, трябва да помислите два пъти. През почивните дни е полезно да промените обстановката, но през делничните дни е по-добре да се опитате да избегнете общуването с неприятни хора, завистници и недоброжелатели.

Водолей

Тази седмица е неблагоприятна за търсене на любов, затова е по-добре Водолеите да се съсредоточат върху бизнеса и служебните задължения. Трябва да бъдете възможно най-внимателни, когато общувате с непознати. Хората не винаги са това, което изглеждат, особено по време на ретро Меркурий. По-добре е да се заемете със сложни проекти и нови задачи с най-голяма предпазливост.

Риби

Тази седмица все още е опасно да пазарувате безцелно. Можете да актуализирате гардероба си по-късно, но можете да получите нова прическа сега. Има голям шанс да срещнете сродната си душа, така че трябва да изглеждате неустоимо. Семейните Риби трябва да си починат добре с любимите хора през уикенда, пише zajenata.bg. Това могат да бъдат домашни събирания или активен отдих на село, сред природата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай