Седмичен хороскоп. Една зодия среща любовта, друга я очаква успех

Тази седмица ще бъде спокойна за някои знаци

Седмичен хороскоп. Една зодия среща любовта, друга я очаква успех | StandartNews.com

Седмичен хороскоп за Овен

През тази седмица най-трудно ще ви бъде да владеете фантазията си. Навън е лято, а вие имате прекалено сериозни задачи за решаване. Превърнете отговорностите в двигател за ефективна и бърза работа, а не за отчаяние. В средата на седмицата обемът от задачи ще намалее и ще се почувствате значително по-добре. Това е моментът да прекарате повече време навън сред хора. Сега имате шанса да срещнете любовта на живота си.

Седмичен хороскоп за Телец

Това е седмица, в която ще бъдете заобиколени от толкова красиви неща, че понякога ще ви се струва, че вие не сте достатъчно достойни за тях. Това разбира се не е така, но ако искате да подобрите нещо в себе си и в живота си сега е моментът да го направите. Бъдете смели в начинанията си. Идеите ви са прекрасни и тяхното реализиране може коренно да промени живота ви.

Седмичен хороскоп за Близнаци

През тази седмица ви предстои прекрасно пътуване. Дори да е със служебна цел ще имате възможността да се насладите на различната атмосфера и да се заредите с положителни емоции. Ако все още не сте ползвали отпуската си, е крайно време да го направите. Заминете далеч, изключете телефона, не поемайте допълнителни отговорности. Сега е моментът да помислите изцяло за себе си и да се потопите в тишина на своите мисли и мечти. 

Седмичен хороскоп за Рак

През тази седмица Съдбата ще ви подскаже, че е необходимо изцяло да смените посоката на действие. Имате нужда от развитие и това, което сте пренебрегвали през последните седмици и дори години, да излезе на преден план. Не бързайте да слагате кръст на своето развитие, не се плашете от нови неща. Партньорът Ви ще бъде до Вас и ще Ви подкрепя безусловно. По този начин няма как да не успеете.

Седмичен хороскоп за Лъв

През тази седмица усмивката ви така ще очарова някого, че може да се каже, че ще се сдобиете с преследвач. Ако нямате намерение да започвате нова връзка или вече сте обвързани, покажете ясно, че не се нуждаят от толкова много внимание. Прекалено любезните ви действия може да бъдат възприети като насърчение от отсрещната страна. Края на седмицата намерете няколко часа, които да посветите само на себе си и на своите нужди.

Седмичен хороскоп за Дева

През тази седмица животът ще бъде истинско предизвикателство. Дадени отношения не ви устройват вече и сега ще трябва да добиете смелост, за да решите дали да продължават или не. Не се страхувайте да се разделите с нещо, което само ви тормози. Не забравяйте, че в повечето случаи промяната винаги води до нещо добро. Сега Вие трябва само да направите първата крачка към нея и по-доброто Ви бъдеще. 

Седмичен хороскоп за Везни

През тази седмица ще бъдете изпълнени с множество емоции, съмнения и копнежи. През първата половина на седмицата отделете време, за да ги подредите и приоритизиране, а после преминете към тяхното осъществяване. Възможно е да има известни спънки, но се засилете и ги прескочете смело. Очаква Ви успех!

Седмичен хороскоп за Скорпион

През тази седмица би било хубаво да сложите ред в документите си, в главата си и в личните си отношения. Препоръчително е да поддържате емоционален баланс и да вярвате в най-доброто. В средата на седмицата пътуванията и командировките ще бъдат успешни. През почивните дни си струва да излезете от града или да посетите интересна изложба, концерт или летен фестивал.

Седмичен хороскоп за Стрелец

Понеделник и вторник са благоприятни за хармонизиране на личните отношения. Сега е изключително нежелателно да се отклонявате от набелязаните цели, колкото и големи да са изкушенията. Може да имате желание да изпреварите всички и ще имате много шансове за това. Препоръчително е в някои ситуации да се опитате да проявите такт и търпение, колеги и приятели ще го оценят. Отделете достатъчно внимание на близките си през уикенда. Най-добре заминете на почивка.

Седмичен хороскоп за Козирог

През тази седмица, благодарение на нестандартно мислене и бърз ум можете да постигнете много. Посветете понеделника на изпълнение на стари задачи и коригиране на грешки. Възможно е в сряда недоброжелатели да се опитат да ви въвлекат в конфликт. В петък ще участвате в събитие, което може да отвори нови професионални възможности пред вас. Преди събота се постарайте да приключите текущите си дела и да се приберете от командировка, ако сте заминали в такава.

Седмичен хороскоп за Водолей

Тази седмица светогледът Ви може да бъде сериозно засегнат от въпроси от финансово естество - способността да печелите прилични пари и да вземате сами решения за разходите. В сряда всякакви рискови дейности са строго забранени. През този ден трябва да осъзнаете, че възложените ви отговорности не са причина да прехвърляте натрупаното раздразнение върху колегите си. В петък, за да почувствате пълнотата на живота, говорете с приятели на философски теми.

Седмичен хороскоп за Риби

През тази седмица се отдайте на заслужена почивка. Може да ви се струва, че имате още сили за работа, но вероятно тялото Ви ще започва да Ви дава сигнали, че е време да намалите темпото. Ако се събуждате недоспали - това със сигурност е знак, че трябва да отидете на море или планина, да дишате с пълни гърди и да се наслаждавате на живота, пише "Актуално". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай