Съдят Брад Пит за измама

Жена от Тексас твърди, че актьорът й обещал брак

Съдят Брад Пит за измама | StandartNews.com

Жена от Тексас съди Брад Пит за 100 000 долара. Тя твърди, че актьорът я е ухажвал и дори е споменал възможен брак, преди да я измами. Адвокатите на носителят на "Оскар" смятат, че дамата е станала жертва на онлайн измама.

Кели Кристина, главен изпълнителен директор на фармацевтична компания в Плано, Тексас, твърди в съдебни документи, че е платила на актьора да се появи на пет събития в полза на благотворителна кампания от фондацията на актьора “Make It Right Foundation“, създадена през 2007-а, която изгражда нови домове за жертвите на урагана „Катрина“. Тя се кълне, че между бившия на Дженифър Анистън и нея се е развила дълбока връзка до такава степен, че те били обсъждали планове за брак. Според нея актьорът отменил в последния момент всяко събитие, в което е трябвало да участва с обещание за “следващия път”, като всеки път използвал разходите от 40 000 долара за презентацията.

Адвокатският екип на Брад отхвърля твърденията на Кристина. Според тях тя просто е станала жертва  на на кибер мошеник, представящ се за холивудския мачо. Юристите на бившия на Анджелин Джоли депозират жалба в съда в Тексас на 8 октомври, твърдейки, че той никога не е имал никакви отношения с Кристина. В документа се иска и прекратяване на делото. За източник, запознат с въпроса, истината е мъчително банална: „Това е тъжният случай на някой, който е станал жертва на онлайн измама. Някой, който няма нищо общо с известната личност и се представя за него. Надявам се, че други ще се поучат от тази злощастна ситуация.”

Реалност, която Кели Кристина явно отказва да чуе. „Ние пледираме от март 2020 г. и аз чувам гласа си в медиите“, каза тя пред Post, предаде БГНЕС. „Този ​​съдебен процес е важен за страната, така че ще продължа да се боря с Брад Пит и фондация „Make It Right Foundation“. Имам 113 страници документи в подкрепа на обвиненията и твърденията. На негово място не бих очаквала този процес да приключи лесно“, заключи жента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай