Сашо Кадиев към майка си: Ти си моята вселена

Катето Евро празнува ЧРД №64

Сашо Кадиев към майка си: Ти си моята вселена | StandartNews.com

Фото Инстаграм

Сашо Кадиев се включи в социалните мрежи, за да отправи трогателно пожелание към майка си Катето Евро по случай 64-я й рожден ден.

"Честит рожден ден, Мамо! Бъди здрава! След 37 години живот с теб, съвсем спокойно мога да кажа, че ти си моята вселена! Ти ме научи да бъда свободен. Ти ме научи да споделям себе си със света наоколо. Ти ме научи, че любовта твори всичко хубаво. Ти ме научи да бъда емоционален. Ти ме научи, че животът е красив и си заслужава. Ти ме научи да се радвам на малките неща. Ти ме научи, че трябва да разбираме хората, да не ги съдим, и да даваме най-доброто от себе си. Ти ме научи, че живеенето е прекрасно действие, което се върши с лекота. Ти ме научи на щастие. Ти ме научи да не ме е страх, защото най-хубавото предстои. Ти ме научи да летя. Обичам те. Завинаги. Гордея се с теб", написа тв водещият в Инстаграм. 

И Александър и майка му са зодия Дева. Катето Евро и синът й са родени през един ден. На 30 август актьорът отбеляза 37-я си рожден ден и празнува именния си ден. В момента семейството купонясва край морето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай