Сано разказа за Филипините. Смайващи подробности за новото шоу на bTV

Пркилюченското риалити тръгва по родния ефир след дни

Сано разказа за Филипините. Смайващи подробности за новото шоу на bTV | StandartNews.com

Александър Сано сподели впечатления от Филипините, където заедно с другия водещ Диляна Попова заснеха „Островът на 100-те гривни“.

Пркилюченското риалити тръгва след дни по бТВ.

Актьорът призна, че Филипините е 25-тата държава, която е посетил, и за пореден път се уверил, че България е райско кътче за живот.

Сано и екипа му са преминавали средно по 150 км на ден между островите с лодка и се чувствал като тенджера под налягане.

Отделно го мъчела и голямата влага, която е била над 86-87 процента и често започвало да вали.

За два месеца във Филипините не видях дори един самолет в небето. Толкова бяхме забити, за да имат смисъл подобен род предавания, и там единственото нещо, което се движеше, бяха няколко моторчета в селото, в което бяхме и лодките, каза в „Преди обед“ Александър.

Ние с Диляна и още 6-7 души в екипа го отнесохме най-много, и с Диляна преживяхме биологичен рестарт. Никакво разпускане, 54 снимачни дни без нито един ден почивка в свръхекстремни условия. Аз отслабнах с 4 килограма в първите четири дни, а режисьорът свали за целия период 8 килограма, но това се дължи на климата и чистия въздух, добави той, предава petel.bg.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай