Самоуби се единственият внук на Елвис Пресли

Бенджамин е открит с огнестрелна рана

Самоуби се единственият внук на Елвис Пресли | StandartNews.com

Бенджамин Кио, един от внуците на Елвис Пресли, е открит мъртъв с огнестрелна рана в дома си в Калабасас, Калифорния, съобщава TMZ. Според анонимен източник от полицията 27-годишният мъж се е самоубил.

TMZ подчертава, че Кио е криел от обществеността детайли от личния си живот. Известно е само, че е бил и музикант. Мениджърът на Лиза-Мари Пресли коментира, че "сърцето ѝ е разбито, тя е неутешима и опустошена". "Тя обичаше това момче. Той беше любовта на живота ѝ", подчерта той в изявление. 52-годишната Лиза-Мари има още три деца - 31-годишната актриса Райли Кио и 11-годишни момичета близнаци.

Лиза Мари Пресли е единственото дете на Елвис Пресли и Присила Пресли. Омъжвала се е 4 пъти и има 4 деца. Между съпрузите й са Майкъл Джаксън и Никълъс Кейдж, но тя няма деца от тях.

Лиза Мари се ражда точно 9 месеца след сватбата на нейните родители на 1 май 1967-а. След техния развод през 1973-а тя дели времето между имението на Елвис Грейсленд в Тенеси и вилата на на майка си в Бевърли Хилс. След смъртта на баща си през 1977-а заживява постоянно в Бевърли Хилс. В завещанието си Елвис Пресли оставя имението на баща си, но след неговата смърт и след като Лиза Мари навършва 25, тя става единствен наследник. Започва да употребява наркотици, когато е на 14. Въпреки това твърди, че ги е отказала напълно на 17. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай