Сълзи в „Островът на 100-те гривни“! Култов играч се отказа заради жена

Искам да я гледам по телевизията как печели битка след битка, каза той

Сълзи в „Островът на 100-те гривни“! Култов играч  се отказа заради жена | StandartNews.com

Драматичен епизод в „Островът на 100-те гривни“. Жена разтопи сърцето на един от най-силните играчи в хитовото риалити „Островът на 100-те гривни“ и го накара да напусне приключението на Филипините. Ивайло Секулички, който се отличаваше със сребристата си коса и напомпани мускули, джентълменски се отказа от последната си гривна и от единствения си живот в играта в името на младата майка Марина.

„Тя трябва да остане на Острова вместо мен, защото е много силна и е добър пример за всяка майка и жена. Искам да я гледам по телевизията как печели битка след битка“, каза той, щракна гривната си на женската ръка и си тръгна с гордо вдигната глава. Трогната от красивия му жест, заплашената от изгонване Марина ревна. Очите на повечето участници и на водещите също се наляха със сълзи.

Секулички и Марина отидоха на елиминации, след като паднаха в игра за оцеляване. IT специалистът Шериф, който коли и беси на Острова, защото носи златната гривна, реши да спаси предприемача, с когото е стар приятел и да удължи живота му в играта. Секулички обаче не прие това решение и сам сложи край на битката си за дял от голямата награда от 300 бона, пише Lupa.bg 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Гого
преди 2 часа

Смятам ,че с право отпадна, понеже "не чува" самите игри. Няма нюх за игра, падна в игра, в която беше победил на 100%. При условие, че трябваше да отстрани Петя, беше достатъчно да спре таймера веднага след нея и тя щеше да загуби рунда от единия от двамата със сигурност. Казаха, че тази игра нямало как де се играе отборно, но напротив. Всеки рунд можеше да се играе отборно. Игра 1. Единия слага малко по-малко пясък от Петя, другия малко повече. Игра 2 единия натиска бутона веднага след Петя, другия няколко секунди след това. Игра 3. Единия налива малко по-малко от Петя, другия малко повече. Освен ако опонента не извади някакъв луд късмет, той е отпаднал.

Откажи