Събраха ли се Рачков и Игнатова

Отново са заедно

Събраха ли се Рачков и Игнатова | StandartNews.com

На всички ни е ясно, че със сигурност Мария Игнатова прекрати връзката си с бившия си Ивайло Цветков-Нойзи само 3 години, след като сключиха брак.

Тв водещата и бившият й Димитър Рачков отново са заедно и вече дори не се крият. Тези дни в социалните мрежи се появи и тяхна обща снимка, докато вечерят заедно. Двамата изглеждат видимо щастливи и няма и следа от предишните им противоречия.

Както стана ясно, комикът и Игнатова ще участват заедно в риалити предаването „Пееш или лъжеш“, където Рачков ще бъде водещ, а Мария – част от панелистите. Тя ще бъде съветник заедно с продуцентите Иван и Андрей, които също присъстваха на въпросната вечеря.

„Започнахме с вечеря. Как ще завършим?“, пък загадъчно подмята продуцентът на шоуто Кирил Кирилов-Кико.

Припомняме, че актьорът и Игнатова се разделиха преди повече от 5 години, през които упорито се избягваха и отказваха съвместни участия. Рачков започна връзка с престъпно младата Анита Димитрова, а Мария се омъжи за публициста Ивайло Цветков, пише Интриги. В последствие комикът прекрати отношенията си с моделката, а след пиянска издънка на Нойзи, Игнатова сложи край на брака си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай