С кого живее Кристиан Костов

Певецът е под един покрив с 90-годишния си дядо

С кого живее Кристиан Костов | StandartNews.com

Кристиян Костов, който вече е световна звезда след забележителнотоси участие на "Евровизия 2017", беше за няколко дни в България. Той не скри, че се коронакризата тормози не само професионалния му график, но и личните му емоции. "Не ме е страх за мене си, страх ме е, че живея с дядо ми, който е на 90 години - и ако се разболее, ще е трудно. От това ме е страх“, обяснява певецът и добавя: „Моля ви, хора, пазете се! Много е опасно това нещо, половината ми приятели са били болни и не всички го изкараха лесно. Не слушайте хората, които се смеят на маските“.

Преди дни се разчу, че Кристиан е бил пред Народния театър в дамски дрехи и че говорил за себеси в женскки род.  „Четох, че съм бил по пола, с рокля…Шалът ми се води рокля… Не знам кой го е писал това?! Все ми е тая! Аз ако слушам всеки, няма да имам време за себе си. Животът ми е прекрасен! Бих искал всеки, който пише това за мен, да знае – нищо не се променя в живота ми. Няма да ми повлияе нито по добрия начин, нито по лошия“.

Сега Кристиан зубри китайски език, учи се и да свири на китара. По време на пандемията е успял да направи онлайн концерт за китайската си публика, който е преминал с голям успех. „800 000 да гледат мой концерт, само мой… Друго усещане е, много се радвам“, казва Костов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай