Руснаци изпързаляха Хари

Шегаджии изкараха съкровени признания от принца по време на телефонен разговор

Руснаци изпързаляха Хари | StandartNews.com

Принц Хари беше изпързалян от руски шегаджии, предадоха от „The Sun“. Известните комици Владимир Краснов и Алексей Столяров, „работещи“ като Вован и Лексус, се представили пред принца за екоактивистката Грета Тунберг и баща ѝ Сванте. Престолонаследник номер 6 е коментирал с „Грета и Сванте“ Мегзит, Доналд Тръмп, Борис Джонсън, принц Андрю и климатичните промени.

Хари е заявил, че президентът на САЩ има „кръв по ръцете си заради щетите, които причинява на климата“ и че „нормалният“ им живот с Меган в Канада е много по-добър. Внукът на Елизабет II настоява, че със съпругата си са напуснали монархията, за да защитят сина им Арчи и че да се венчаеш за принц или принцеса, не е толкова чудесно, колкото човек си мисли. Синът на Даяна смята, че светът е управляван от „болни мозъци, които предотвратяват всякакви промени и прогерес“.

Столяров сподели пред BBC, че са разговаряли с Хари в продължение на час и той сякаш е искал да „излее душата си“. Алексей е категоричен, че независимо от хумористичния им подход, те не са имали за цел да се подиграват с принца.

Бъкингам и представителите на Хари отказаха да коментират шегата.

Сред предишните жервти на Владимир и Алексей са Борис Джонсън, Бърни Сандърс, Елтън Джон, Хоакинг Финикс и турският президент Ердоган.

Чуйте откъс от разговора им с Хари тук

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай