Руски тийнейджър е в тежко състояние след падане от 5 етаж

Руски тийнейджър е в тежко състояние след падане от 5 етаж | StandartNews.com

15-годишен тийнейджър от Русия е в тежко състояние и откаран за лечение във варненската болница "Св. Анна" след като е паднал от 5 етаж на хотел в Кранево, научи "Стандарт". Инцидентът станал около 4.30 часа в сряда сутринта, споделиха хора от селото, където се говори, че тийнейджърът бил употребил и голямо количество алкохол. Трагедията е станала в хотел "Аква лайф". Момчето имало счупени ребра, прешлени, крайници.

Това е втори трагичен инцидент в Кранево с руски гражданин. Само преди дни по неизяснени причини почина 22-годишният състезател по водна топка на Русия Владислав Тимаков. Новината е съобщена пред руските медии от Федерацията по водна топка, а руският тим е на лагер в Кранево. Според информация на "Аргументи и факти" /Русия/ - след тренировка спортистът преди да излезе от басейна потънал и не успели да го спасят. Руската федерация е заявила, че поема разходите по транспорта и погребението на спортиста.

Пред медиите в Русия треньорът на Сборная по водна топка Еркин Шагаев е заявил: "Ние всички сме шокирани от случилото се. Това е шок. Живота си загуби млад човек. Това е трагедия", пише "Аргументи и факти".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай