Росен Петров спаси майка и дете

Росен Петров спаси майка и дете | StandartNews.com

София. Телевизионният водещ Росен Петров спаси пресичащи майка и дете в столичния квартал "Люлин". Той станал неволен свидетел на катастрофа около 14 часа във вторник. Пред очите му шофьор блъснал пресичащата жена и 3-годишното й дете. Мъжът зад волана нямал видимост заради паркирал на улицата микробус. При удара жената изхвърчала на около два метра от мястото. Петров се притекъл на помощ.

Към 15 часа майката и детето бяха в ръцете на лекарите в "Пирогов". Те са в шок, но са сравнително добре здравословно, обясниха от лечебницата. Шофьорът, причинил катастрофата, също бил в шок от случилото се. Той пристигнал в болницата заедно с цялата си рода, за да научи за състоянието на пострадалите.

"Аз успокоявам и едните, и другите", коментира Росен Петров и уточни, че на местопроизшествието е реагирал хладнокръвно заради тренинга си от Академията на МВР. Прибрал ранените в колата си, но и веднага взел документите на шофьора, мъж на видима възраст около 40-50 години. Петров предполага, че майката и детето ще бъдат оставени в болницата за лечение и наблюдение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай