Четвъртък,

Романтично предложение за брак на Св. Анастасия

От: Failed to load user -
A
A
A

Бургаски Ромео изненада с романтично предложение за брак любимата си. 24-годишният Ивелин Иванов поиска ръката на своята любима Елена на остров Света Анастасия. Младата жена до последно не знаела за подготвената изненада, а близките им пазели в строга тайна подготвеното събитие. За да споделят съкровения момент, на острова пристигнаха роднини и приятели на щастливата двойка. Някои от тях са пътували от Гърция специално за повода.

"Всеки мъж иска да отправи предложението за брак към бъдещата си съпруга така, че тя да се почувства специална и единствена. Остров Света Анастасия ни предложи перфектното време. Всичко се случи, както си го представях. Това е история, която ще разказваме през годините", сподели бъдещият младоженец.

При такова предложение, отговорът не може да бъде друг, освен положителен.

Тази събота Света Анастасия ще се превърне в сцена, на която ще се изяви един от най-успешните български изпълнители - Миро. Носител на много награди, признат от колеги и публика, той ще пее за всички ценители на българската музика, които акостират на Острова. Последният час, в който ще отплават корабчетата от Бургас е 20.00, а концертът започва в 21 часа. Обратните курсове са планирани за 23.00 ч.

Транспортът до острова струва 10 лв. на човек, а билетът за концерта е 20 лева.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички