Романсът между Джоли и новото и гадже се разгорещи

След премиерата те се усамотиха на романтична вечеря

Романсът между Джоли и новото и гадже се разгорещи | StandartNews.com

Анджелина Джоли и британския рапър Акала прекарали няколно дни в Лондон.

49-годишната Джоли и 40-годишният музикант са били в хотелския ѝ апартамент в The Corinthia в Лондон миналата седмица, съобщават източници на американския вестник „Сън“.

„Двамата прекараха заедно две нощи в хотела и не го напуснаха“, сподели вътрешен източник, обяснявайки, че Акала се е присъединил към актрисата два часа след пристигането ѝ.

„Акала си тръгна от хотела с една от колите на Анджелина в петък - няколко часа преди премиерата на новия ѝ филм“, добави източникът, визирайки предстоящия филм на Джоли „Мария“, който беше показан на Лондонския филмов фестивал.

„Те използват отделни коли и тайни входове, за да запазят връзката си в тайна, но това е истинско“, продължава информаторът.

Анджелина Джоли и Акала присъстваха на филмовия фестивал, макар че бяха снимани да пристигат поотделно. След премиерата те се усамотиха на романтична вечеря в ексклузивния Soho House, според изданието.

Актрисата и рапърът са обвързани от май 2024 г., когато Акала посети литературния фестивал „Calabash“ в Ямайка заедно с Джоли и дъщерите ѝ Захара и Шайло.

Рапърът за последно придружи звездата от „Мистър и мисис Смит“ на парти в нейната арт стая Atelier Jolie в Ню Йорк на 28 септември.

Същата седмица Акала се присъедини и към премиерата на филма „Мария“ на Нюйоркския филмов фестивал, който се проведе в зала „Тъли“ на Алис Линкълн Център.

Макар InTouch да съобщи, че двамата се виждат от поне година, източник заяви пред People през август, че те не са във връзка.

Вътрешният източник обясни, че двамата „споделят една и съща страст, когато става въпрос за социални и хуманитарни каузи“.

Джоли за последен път беше романтично обвързана с бившия си съпруг Брад Пит, с когото се раздели през 2016 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай