Ролинг Стоунс отмениха турне заради пандемията

Младата им колежка Дуа Липа стори същото, но ще зарадва феновете с нов албум

Ролинг Стоунс отмениха турне заради пандемията | StandartNews.com

Рок динозаврите от „Ролинг стоунс“ съобщиха, че отменят лятното си турне в Северна Америка заради пандемията. Обиколката трябваше да започне на 8 май в Сан Диего и да продължи до 9 юли, но е била отложена за неопределено време. Мик Джагър, Кийт Ричардс и останалите членове са по над 70 години, попадайки във високорисковата възрастова група.

„Извиняваме се на феновете, но всеобщото здраве е приоритет. Ще се справим заедно и ще се видим скоро“, коментира групата.

Младата им колежка сънародничка Дуа Липа също бе принудена да отложи свое турне, но зарадва феновете си с друга новина. Певицата ще издаде новия си втори албум „Future Nostalgia“ една седмица по-рано от очакванато – на 27 март.

„Надявам се музиката ми да ви донесе поне малко позитивни емоции. Няма отменени концерти, но в името на здравето и безопасността всички шоута ще се проведат на по-късен етап. Веднага щом имам подробна информация, ще ви съобщя“, сподели певицата.

Обиколката на Липа трябваше да започне на 26 април в Мадрид и да продължи до 19 юни в Дъблин. Следващият сингъл от новата й тава се очаква да излезе съвсем скоро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай