Робърт Патинсън: Ще снимам порно

Ако „Батман“ не се получи, това ме чака, заяви актьорът

Робърт Патинсън: Ще снимам порно | StandartNews.com

Робърт Патинсън в момента се готви да поеме щафетата на един от най-култовите супергерои – Батман. Актьорът ще се превъплъти в Брус Уейн в едноименната продукция на „DC“ през 2021-а, което той смята, че е истинско постижение. Кастингът обаче предизвика остра реакция сред феновете, дори още преди да са видяли и един кадър от бъдещата лента. Но Робърт признава, че това не го притеснява. Ако все пак участието му в „Батман“ не се окаже успешно, Патинсън щял да снима в порнографски филми: „Ще премина към порното, но артхаус порно“.

Робърт Патинсън изненадващо заяви и че не знае как да играе. Признанието дойде в интервю за „The Guardian“, в което актьорът споделя, че той е най-големият критик на самия себе си. „Винаги съм нервен на терена - за всеки филм“, разказва Патинсън. Звездата от „Здрач“ допълва и че винаги очаква най-лошия развой на събитията, за да бъде адекватен на последиците.

Робърт разкри още, че за разлика от повечето си колеги, той не се подготвя сериозно за ролите си - запазвал цялата си енергия за терена в случай, че нещо гениално му хрумне на място. „Ако нещо страхотно ми се „отвори“ на репетиции, а после не мога да го пресъздам на снимките, няма да има полза от него“, уточни актьорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай