Риана отново на пазара за моми

Певицата и бизнесменът Хасан Джамил издържаха 3 години заедно

Риана отново на пазара за моми | StandartNews.com

Риана е скъсала с приятеля си – бизнесмена Хасан Джамил, съобщиха от „E!News“. Анонимен източник е разкрил новината пред изданието, споделяйки, че двамата са взели единодушно решение да поемат по собствените си пътища в живота.

Звездите издържаха 3 години, през които запазиха връзката си далеч от светлината на прожекторите. За романса им се разчу през 2017-а, когато бяха забелязани на ваканция в Испания. По-късно през годината те официално обявиха, че са заедно, след като прекараха известно време в Лондон, където певицата живее.

Едва наскоро Риана започна да коментира любовния си живот. „Винаги трябва да отделяш време за себе си. Ако наистина не си щастлив вътрешно, нищо, което вършиш, няма да ти доставя удоволствие – дори и нещата, които обичаш да правиш. Никога не искам да чувствам работата си като задължение. Моята кариера е моето призвание и никога не трябва да ме натоварва. Същото е с връзката ми – трябва да се отнеса към личния си живот, както се отнасям към моя бизнес и винаги да съм щастлива. Вече започнах да отделям по два-три дена за отдих, за да балансирам всичко“, споделя певицата

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай