Ревю на Гучи събра погледите на зрителите

Италианската модна къща излъчи 12-часово събитие, представящо новата й колекция

Ревю на Гучи събра погледите на зрителите | StandartNews.com

Ревю на „Гучи“, излъчвано в интернет и носещо името „Епилог“, е най-гледаното дигитално събитие на марката с над 35,2 милиона гледания в световен мащаб.

Италианската модна къща излъчи 12-часово събитие, представящо новата й колекция. Това се случи на сайта gucci.com, както и в YouTube, Туитър, Weibo, приложението Gucci и на Фейсбук страницата на марката.

„Още преди COVID-19 ние твърдо вярвахме в смесването на дигиталните технологии и човешкия контакт. Технологичните и социалните медийни платформи не са просто инструменти; те представляват форма на изразяване, начин за създаване на смисъл и отваряне на нашия свят, света на въображението на Алесандро Микеле, пред световната публика. Това е още по-адекватно в света след COVID-19 и в „Гучи“ вярваме в този подход сега повече от всякога”, заяви Марко Бизари, който е президент и главен изпълнителен директор на „Гучи“.

Творческият директор Алесандро Микеле преименува колекцията „Круиз“ в „Епилог“, като разграничава марката си от традиционния моден календар, с планове да се показва само два пъти в годината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай