Понеделник,

Ретрограден Меркурий: Не взимайте важни решения

От: Агенция Стандарт -
A
A
A

Февруари е най-късият месец от годината, а сега той ще мине почти изцяло под знака на Ретроградния Меркурий - до 21 февруари. Тази година най-близката до Слънцето планета ще бъде ретроградна три пъти - и трите пъти във въздушен знак. Сега е във Водолей, през май-юни ще е в Близнаци, а през септември-октомври - във Везни.

По думите на астролога Мария Василева винаги, когато Меркурий сменя енергията си, както е сега, добрата ни оценка започва да се губи. Затова е важно да не се взимат решения, които ще имат дълготраен характер - не е добре да се сключват договори, брак, да се купуват имоти. Според Василиева този Ретрограден Меркурий ще е по-специален и интересен, тъй като на 11 февруари ще има Новолуние и тогава се събират 6 планети, което обещава много енергия на едно място и в един период.

Ретроградният Меркурий ще е подходящ да поправим грешки от миналото си. Периодът е благоприятен за това да мислим върху минали действия, които са останали недовършени. Ще можем успешно да привършим стари ангажименти. Може да се видим и със стари приятели от миналото. Периодът до 21 февруари е подходящ и за нови планове, които да реализираме след тази дата. Ретроградният Меркурий ще донесе успехи в любовта на въздушните знаци.

Тъй като влизаме в епохата на Водолея, тя ще бъде по-проблемна за 4 знака - Водолей, Лъв, Скорпион и Телец. Това означава, че ще трябва да внимаваме всички, без значение от зодията ни. И на всички ще ни се наложи да заприличаме на Водолеи, които са хора на бъдещето, готови за промени и много адаптивни и креативни.

Епохата на Водолея носи революционно настроение, чиито резултати вече ги виждаме по света под формата на преврати, бунтове, протести. Този период няма да е кратък и ще се наложи всички да имаме толерантност към новите идеи.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички