Решено! Кога Мария Игнатова изхвърля Нойзи

Червеният картон очевидно стои в джоба й

Решено! Кога Мария Игнатова изхвърля Нойзи | StandartNews.com

Ивайло Цветков-Нойзи май ще се размине с голямата далавера отново да го гледат и той да си развява байряка със сноби интелектуалци.

Прибирането на Нойзи в бащината къща на Мария Игнатова където интелектуалецът се настани след брака им и разчита почти изцяло на издръжка на жена си, не било даром.

Игнатова забранила на мъжа си да пие и го заплашила, че направи ли втори гаф, буквално изхвърча от дома й, доверяват нейни приятелки.

Игнатова преживя доста негативи от поведението на мъжа си. Полицаите го хванаха да шофира пиян, с над два промила алкохол в кръвта и Мария се притеснявала, че лошата му репутация ще се отрази пагубно на нейната и на работните й ангажименти.

Заради което Мария Игнатова го натири, като се дистанцира от него публично и в личен план.

Блондито многократно е квалифицирана като кариеристка, заради което прехвърлила грижите по отглеждането на единствения си син на татко му, ресторантьора Петко Димитров. Той, заедно с двамата си сина от втората си жена, танцьорката Яна, почти изцяло пое издръжката му.

След този реверанс към него, напереният Нойзи се държал като покорно кученце и правил всичко, което Мария му заповядала.

„Мария го държи на къс повод“, не могат да го познаят неговите авери на чашка, пише Клюки.бг.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай