Развод между съпрузи вдигна накрак полиция

Развод между съпрузи вдигна накрак полиция | StandartNews.com

Тежък развод между съпрузи вдигна накрак варненската полиция. Един от топстоматолозите в морската столица - д-р Ивайло Василев, обяви пред агенция "Блиц", че "целият ресурс на МВР-Варна" е пред дома му, за да му отнемат 4-годишната дъщеря. Униформените пристигнали за връчване на заповед за незабавна защита по дело, което е образувано в петък в Районен съд Варна по твърдения на съпругата му Румяна, че стоматологът извършил психическо, физическо и сексуално насилие над малолетната им дъщеря.

Съдебен лекар и психолози се очаква да пристигнат в дома на зъболекаря д-р Ивайло Василев във Варна. Докторът отказва да предаде дъщеря си на полицията и иска 4-годишното детенце да бъде прегледано. Едва тогава ще го пусне при майка му. "Ще предам детето си само на майка му, но не и на полицията. И ще го предам само в присъствието на съдебен лекар, който да го обследва, защото тези нейни твърдения са лъжи", каза д-р Василев. "Подадохме устен сигнал до началника на 5-то РУП във Варна за това, че майката Румяна Бояджиева набеждава в престъпление съпруга си", обясниха адвокати на доктора.
Д-р Василев твърди, че съпругата му, с която водят бракоразводно дело, е дъщеря на главния инженер на София - шефката на дирекция "Архитектура и градоустройство" в Столична община Диляна Сеченска. По думите му, в продължение на 2 години съпругата му не му е давала да види дъщеря им, с която заминала за София, без въобще да го попита. Василев твърди, че се използват всякакви връзки и политически контакти, за да може да му бъде въздействано и да му бъде отнето детето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай