Разкриха вълшебна тайна за Уилям и Кейт

Разказ на топ фотограф

Разкриха вълшебна тайна за Уилям и Кейт | StandartNews.com

Завръщането - макар и за кратко - на Кейт Мидълтън към публични активности продължава да бъде най-обсъжданата тема, свързана с кралското семейство тази седмица. Принцесата на Уелс застана редом до съпруга си и крал Чарлз на балкона на Бъкингамския дворец по време на Trooping The Colours.

Събитието, с което се отбелязва рождения ден на краля, е първата поява на Кейт, след като тя съобщи за раковата си диагноза през март. А от погледите, които си размени с Уилям, хората останаха възхитени от очевидно силната връзка между двамата.

Кралският фотограф Джеймс Уотлинг, който снима двойката по време на парада, разкрива повече подробности пред Hello.

"Това споглеждане между Уилям и Кейт - имам доста кадри с него, защото продължи дълго. Апартът ми снима 20 кадъра в секунда и наистина можеш да проследиш първото споглеждане, а след това как усмивката на Кейт постепенно става по-широка. И е прекрасно, нещо като завръщане. Като "радвам се, че отново си тук."

Уотлинг отбелязва, че очевидно принцът и принцесата на Уелс имат много силна връзка. Кратките реплики, които си разменят, разчетени от четец по устните, са след преминавате но военновъздушните сили.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай